23 september 2023
13:00

Älvängens IK

Referat: IF Warta - Älvängens IK

Vi möttes av ösregn på vägen dit och likväl gräsplanen som konstgräsplanen stod delvis under vatten. Domarna godkände spel på konstgräsplanen och tur var väl det. I första halvlek har vi 5-6 stora målchanser men lyckas bara göra ett mål, här borde matchen dödats tidigt. En bräcklig ledning i paus och direkt i inledningen lyras en frispark in i vårt straffområde och kvitteringen var ett faktum, ett oerhört jobbigt mål att då emot sog från ingenstans. Målet lät oss inte nedslås utan jobbet fortsätter och tillslut kommer målet och det är Olivia som kommer igenom och avslutar behärskat. Flera chanser skapas även efter detta, men spänningen höll sig ända till slutsignalen och en underbar seger var ett faktum.
Sett till spelet borde det blivit 5-0 eller något liknande. Men gör man inte mål på chanserna, ja då kan allt hända.
Nu väntar seriefinal mot Mossen onsdag 4/10 på Älvevi konstgräs klockan 19:30.

0-1 Ebba Sporrong assist Daniella Susa
1-2 Olivia Leyonlund assist Daniella Susa